DEEP BLUE POLYPHENOL COMPLEX™
A Deep Blue tökéletes egy hosszú munkás nap utáni nyugtató masszázshoz. Kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, ylang ylang, szalmagyopár, kék tansy, kék kamilla és osmanthus dolgozik együtt a nyugalomért és a hűsítésért. A számítógéppel töltött hosszú órák után dörzsölj Deep Bluet az ujjaidra, csuklódra, válladra és nyakadra. Néhány csepp Deep Blue nyugtató keveréket feloldva hordozó olajban egy hűsítő, kényeztető masszázsolajat kapsz.
Izmok és ízületek támogatására
Sportolás, napi testmozgás előtt és után kenjük be az izmokat és az ízületeket
Hűtő, enyhítő masszázsként használjuk bázisolajjal
Összetevők: kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, baradicskóró (blue tansy), német kamilla, olasz szalmagyopár, illatcserje, ilang ilang
Használata:
az élénkítő hatásért edzés közben párologtass
nehéz súlyok emelése után masszírozd a derekába
egy hosszú munkanap után dörzsöld be ujjait, csuklóit, vállait és nyakát
hígítsd a Deep Blue-t frakcionált kókuszolajjal és masszírozd a növésben lévő gyermeked lábaira
élénkítő és hűsítő hatásért masszírozd lábfejedbe és térdedbe edzés előtt és után
Figyelmeztetés!
Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsd távol a gyermekektől!
Várandósság, ápolás vagy orvosi ellátás alatt állsz, konzultálj orvosoddal!
Kerüld a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!
Kerüld a napfényt és az UV sugárzást a felhasználást követő 12 órán át!
Az új Deep Blue étrend-kiegészítő, klinikailag tesztelt polifenolokat
tartalmaz, hogy segítse az izomlázat és az azzal járó kellemetlen
érzéseket. *
• A szabadalmaztatás alatt álló, gyorsan ható Boswellia kivonatról
kimutatták, hogy segítheti az ízületi kényelmetlen érzéseket és az
ízület funkcióit*
• Tartalmaz szabadalmazott, standardizált gyömbér kivonatot,
kurkumint, rezveratrolt, és más polifenolokat, hogy megnyugtassa
az ízületekkel és izmokkal járó kényelmetlen érzéseket*
• Használható párhuzamosan a Deep Blue® Rub vagy a Deep Blue
nyugtató keverékkel
60 zöldségkapszula
Jelenlegi ára: 26 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-20 15:33 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése